358765BR
Dec 02, 2022
Romania

Job Description

110.000 de profesioniști lucrează împreună pentru a îmbunătăți viața pacientului, iar tu poți fi unul dintre ei!

Scopul principal: Asigurarea funcționării eficiente a sistemului de receție-depozitare-distribuiție în cadrul depozitului de produse finite în compania Sandoz, cu respectarea regulilor GXP, SSM, SU.

Responsabilitățile dvs. cheie:
Responsabilitățile dvs. includ, dar nu se limitează la:
• Efectuarea contabilității primare, gestiunea produselor finite, facturarea / avizarea comenzilor, recepția cantitativa a produselor, depozitarea, expediarea
• Realizarea și transmiterea în timp a tuturor rapoartelor necesare departamentului. Raportarea oricărei încălcări privind asigurarea calității materialilor recepționate / livrate
• Respectarea normelor GMP, GDP, SSM. SU și de protecția mediului, procedurilor interne ale companiei în cadrul depozitului de produs finit
• Efectuează toate etapele procesului de management al performantei – PMP
• Participarea la cursuri și instruiri cu specific vamal. Respectarea procedurilor interne în ceea ce privește operațiunile vamale.


Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Ce veți aduce rolului:
• Studii superioare economice sau specifice industriei farmaceutice
• Engleza nivel avansat scris și vorbit
• Postul necesita cunoștințe specifice industriei farmaceutice și gestiunii de produse
• Treninguri pentru activitatea specifica de logistica și licențe SHAPE
• Pachetul Office, Programul Sape
• Min. 1 an experiența în industria farmaceutica și logistica

De ce să luăm în considerare Sandoz?
500 de milioane de pacienți au fost atinși de medicamentele generice și biosimilare Sandoz în 2021. Prioritatea noastră numărul 1 este de a iniția accesul pacienților la asistență medicală mai bună. Suntem o companie de primăvară. Primul pentru a dezvolta un antibiotic oral cu penicilină. Primul pentru a dezvolta și lansa biosimilare. Primul pentru a lansa un terapeutic digital aprobat de FDA. Și nu ne oprim niciodată să ne întrebăm: cum putem continua să deschidem accesul într-o lume din ce în ce mai digitală și globală?

Răspunsurile vin atunci când oamenii curioși, curajoși și colaboratori sunt împuterniciți să pună noi întrebări, să ia decizii îndrăznețe și să își asume riscuri inteligente.

Sandoz, o divizie Novartis, este un lider în medicamente generice și biosimilare și un pionier în domeniul terapiei digitale.

Imaginați-vă ce ați putea face la Sandoz!

Angajament față de diversitate și incluziune:
Sandoz, o companie Novartis, îmbrățișează diversitatea, egalitatea de șanse și incluziunea. Ne-am angajat să construim echipe diverse, reprezentative pentru pacienții și comunitățile pe care le deservim, și ne străduim să creăm un loc de muncă incluziv, care să cultive inovații îndrăznețe prin colaborare și să împuternicească oamenii noștri să își elibereze întregul potențial.

Sandoz este un angajator egal cu șanse și solicită cereri de la toate persoanele calificate corespunzător.


Alăturați-vă rețelei noastre de grup Novartis: Dacă acest rol nu este potrivit experienței sau obiectivelor dvs. de carieră, dar doriți să rămâneți conectat pentru a afla mai multe despre Novartis și oportunitățile noastre de carieră, alăturați-vă Rețelei Novartis aici: https://talentnetwork.novartis.com/network

Suntem Sandoz, o divizie Novartis. Alătură-te nouă și ajută la reimaginarea medicamentelor.
Novartis Technical Operations
SMALL MOLECULES
Romania
Targu-Mures
Technical Operations
Full Time
Regular
No
careers default image
358765BR

Logistics Coordinator

Apply to Job Access Job Account